Winnaars Paper Time Planner

Begin februari plaatsten we een gave winactie online. We mochten namelijk 5 Paper Time planners verloten onder iedereen die in februari een ticket kocht voor het Boost je Webshop Live Event.

Ondertussen is het event achter de rug en wordt het hoog tijd om de winnaars bekend te maken. Wij feliciteren Irene Bootsman, Cindy Franx, Anke Fleischeuer, Astrid Peters en Tosca van den Braak! Jullie Paper Time planner komt binnenkort naar je toe.

Heb je niet gewonnen maar wil je wel zo’n geweldige Paper Time Planner?

Met kortingscode BOOST betaal je geen verzendkosten én krijg je bij bestelling van een planner een gratis navulling naar keuze t.w.v. €6,95. Je kunt de navulling zelf in het winkelwagentje toevoegen, de korting wordt automatisch verrekend.

Maak je bij het bestellen een account aan, dan spaar je ook nog eens voor gratis shoptegoed!

Mijn ervaringen met de planner

Ondertussen gebruik ik de Paper Time planner 3 maanden en ik vind hem nog altijd een van de beste planners die ik gebruikt heb. Hij ziet er geweldig uit, heeft een prettig formaat en een handige indeling waarmee ik zowel werk- als privédingen kan noteren. Ook de inklikbare to-do lijstjes zijn ideaal en je snapt natuurlijk dat ik voor de voorbereiding van het Boost je Webshop Live Event ook de Projectplanning bladen veelvuldig gebruikt heb.

Eindelijk overzicht met de handige Paper Time Planner

Paper Time is een planningssysteem met vaste en inklikbare pagina’s. Een perfecte combi van een agenda, notitieboek, social media planner en to-do blok. Heel fijn om structuur te creëren in al je werkzaamheden én je prive taken en afspraken. Fijn is dat de planner niet-datumgebonden is. Je kunt er dus op elk moment in het jaar mee starten.

Je kunt de planner zo uitgebreid maken als je zelf wil. Je kunt op elke plek losse notitieblaadjes, to-do lijstjes en projectplanning vellen toevoegen. Het unieke inkliksysteem zorgt ervoor dat je de planner precies zo kunt inrichten als jij fijn vindt. Ideaal! Uiteindelijk moet een planner voor jou werken en niet andersom.

Paper Time is daarnaast natuurlijk een supermooie musthave waarmee je gezien mag worden. De planner is ideaal voor op je bureau maar door het praktische A5 formaat ook makkelijk om mee te nemen naar afspraken.

Bestel in februari je ticket en win een van de 5 Paper Time planners!

Bestel jouw Paper Time Planner nu zonder verzendkosten én met een gratis navulling t.w.v. €6,95. Gebruik bij het bestellen code BOOST.