Sponsor worden

Bied jij diensten of producten voor online ondernemers aan? Laten we dan samenwerken! Ik bied verschillende mogelijkheden waar ik je graag meer over vertel. Uiteraard sta ik ook open voor jouw suggesties.

De verschillende mogelijkheden op een rij

Huur een stand

BOOST je online bedrijf is een Live event op een sfeervolle locatie. Zo’n 80 webwinkeliers volgen meerdere masterclasses en hebben tussendoor tijd om te netwerken en al hun vragen over online ondernemen te stellen. De dag is geheel verzorgd, inclusief lunch, drankjes, hapjes en een borrel na afloop. Tijdens deze dag is er voor maximaal vijf bedrijven de mogelijkheid met een stand van maximaal 3 bij 2 meter te staan. Je hebt dus ruim voldoende gelegenheid om de bezoekers te vertellen over je diensten/producten en eventueel een aanbod te doen en/of contactgegevens te verzamelen. Ik bied exclusiviteit, wat betekent dat er onder de standhouders geen concurrenten van elkaar zijn.

Tarief stand: € 250 – inclusief hapjes, drankjes, lunch en borrel voor 2 personen.

Online advertentiepakket

Wil je een groter bereik onder de doelgroep en meer zichtbaarheid voor je bedrijf, neem dan een online advertentiepakket af. Dit pakket bevat 2 unieke blogs (op boostjeonlinebedrijf.nl en jouwtechnischecoach.nl), vermelding als sponsor in de informatie e-mail naar de deelnemers van het event en 10 posts op de bijhorende social media kanalen. De blogs en social media posts worden verspreid over 6 maanden. Bovendien word je als sponsor vermeld op boostjeonlinebedrijf.nl.

Tarief: € 250

Deelname Goodiebag

Natuurlijk laat ik de deelnemers aan het BOOST je online bedrijf Live event niet met lege handen naar huis gaan. Zij ontvangen na afloop een goed gevulde goodiebag. Heb je een leuk idee en wil je een bijdrage leveren? Laat het mij weten! Het gaat om 100 stuks.

Tarief: kosten van de geleverde goodies

Advertentie mogelijkheden BOOST 3 (oktober 2019)

BOOST magazine is een fullcolour glossy magazine op A4 formaat, gemaakt voor onderneemsters die hun online bedrijf willen laten groeien. Het BOOST magazine bevat informatieve artikelen, columns en interviews met succesvolle online onderneemsters. Het magazine heeft een frisse, stijlvolle, zakelijke maar ook toegankelijke uitstraling.

BOOST magazine verschijnt 2 keer per jaar in een oplage van 3.000. Het magazine is bedoeld voor zowel startende als ervaren onderneemsters en wordt verkocht via boostjeonlinebedrijf.nl. Promotie loopt zowel via de sociale media kanalen van BOOST je online bedrijf als ook van Jouw technische coach. Daarnaast zal een deel gratis verstrekt worden aan klanten van Jouw technische coach als ook adverteerders van het magazine.

Het aantal advertentieplekken is beperkt. Alle adverteerders krijgen naar rato gratis magazines om weg te geven of te verkopen.

Tarieven:

  • 1/1 advertentie € 450
  • 1/1 advertorial  € 550
  • 1/2 advertentie € 350
  • 1/4 advertentie € 250
  • Toeslag binnenkant cover: €50 en alleen mogelijk bij afname van 1 hele pagina

 

Alle genoemde tarieven op deze pagina zijn exclusief 21% btw

Neem contact met mij op

Wil je met mij samenwerken, meer informatie over sponsor mogelijkheden of heb je een andere vraag? Neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.