Sneller en goedkoper pakketten verzenden (+ Winactie!)

door | mrt 26, 2018 | Organisatie | 0 Reacties

Naarmate je meer bestellingen krijgt wordt het steeds belangrijker om je pakketten snel te kunnen inpakken en verzenden. Tijd is immers kostbaar. Voor je het weet ben je halve dagen bezig met inpakken, terwijl je je tijd wellicht beter in het promoten van je webshop kunt steken. Zodat je daarna nóg meer kunt inpakken!

Slim ingerichte werkplek

Er zijn een aantal dingen die je kunt doen om het jezelf zo makkelijk mogelijk te maken. Het slim inrichten van je werkplek bijvoorbeeld. Zorg ervoor dat alles binnen handbereik is. Richt een speciale tafel in als inpaktafel. Zorg dat je alles zo kunt pakken: (brievenbus)dozen in verschillende formaten, vloeipapier, een leuk kaartje dat je er bij stopt, eventueel goodies en zaken als cadeaupapier, stickers en tape. Dit gaat je ontzettend veel tijd schelen als je nu nog steeds alles bij elkaar moet zoeken!

Snel verzendetiketten printen

Ook koppeling van je webwinkel met de verzendpartij bespaart je tijd. Hoe handig is het om met 1 klik direct de verzendetiketten uit te kunnen printen?! Nog fijner wordt het als je klant direct en automatisch een mail krijgt met daarin de track en trace code van zijn of haar pakketje. Dit geeft de klant vertrouwen en duidelijkheid en voor jou scheelt het weer een extra handeling. Met SendCloud is dit allemaal mogelijk.

Goedkoop verzenden

Nog een voordeel van een dienst als SendCloud is dat je hiermee goedkoper pakketten kunt verzenden dan wanneer je ze rechtstreeks bij een PostNL of DHL punt afgeeft. Als grote partij heeft SendCloud goede afspraken kunnen maken met de vervoerders en daarvan profiteer jij als webwinkelier. Daarnaast kun je nu ook diensten als Same Day Delivery, zaterdaglevering, avondlevering of levering op een pakketpunt aan je klanten aanbieden. Ideaal, want dit biedt een hoop gemak voor je klanten.

SendCloud is te gebruiken en te koppelen met alle populaire webwinkelsoftware en biedt de verzendopties van PostNL, DHL, DPD, UPS en Van Straaten Post. Meld je aan, binnen een paar minuten kun jij ook 70% tijd en 30% kosten besparen op je verzending!

Word een e-commerce miljonair

Een e-commerce miljonair worden, dat willen we allemaal toch? SendCloud schreef er een boek over, met daarin 52 praktische tips om jouw online business te laten groeien. Wij mogen 15 van deze boeken weggeven!

Word een e-commerce miljonair

Helaas, deze winactie is afgelopen. De winnaars hebben persoonlijk bericht ontvangen.