Over Gea

Het BOOST je online bedrijf Live Event wordt georganiseerd door Gea Simons van Jouw technische coach. Zoekend naar een goed event dat óók waardevolle masterclasses bood voor online onderneemsters met een eenmanszaak, besloot zij in 2018 zelf het heft in handen te nemen. Toen nog met haar collega Astrid en nu alleen. Het BOOST je online bedrijf Live Event is dus niet zomaar een event geworden, maar een praktisch, leerzaam en nuttig event voor zowel startende als ervaren online onderneemsters die hun kennis willen uitbreiden en hun bedrijf willen laten groeien. Ook is er veel tijd ingepland om te netwerken.

BOOST je online bedrijf _  organisator Live event _  Gea Simons

Gea Simons

Jouw technische coach

Het gezicht achter Jouw technische coach ben ik, Gea. Als veertig plusser heb ik al het nodige meegemaakt, begonnen als apothekersassistente doorgegroeid naar uiteindelijk product manager bij een farmaceutisch bedrijf waar ik veel marketing ervaring heb opgedaan. Ondertussen ben ik getrouwd met de liefste man ter wereld en hebben wij een prachtige dochter gekregen.

Na zes jaar als webwinkelier te hebben gewerkt ligt nu mijn focus op Jouw technische coach. Daarnaast blog ik nog met heel veel plezier over knutselen en inspireer ik ouders en kinderen door de leukste knutselideeën met hen te delen via mijn blog Knutselen met Sien en Co.

Mijn missie

Waar veel vrouwen op zien tegen het technische gedeelte achter hun online bedrijf en het gebruiken van (online) tools en programma’s, ben ik mij – als echte computernerd – juist steeds meer gaan verdiepen in alle mogelijkheden. Inmiddels heb ik de nodige kennis opgebouwd met website programma’s als Blogger, CCV shop, Lightspeed, MijnWebwinkel, Strato en WordPress (met Woocommerce). Maar ook met handige (online) programma’s als ActiveCampaign, Google Analytics, Google Search Console, Mailchimp en Movavi.

Juist omdat ik weet dat veel vrouwen dit niet als hobby zien maar eerder als een ware kwelling, ben ik begonnen met Jouw technische coach. Mijn missie is dan ook andere onderneemsters te helpen door hen de nodige ruggensteun te bieden zodat zij vol vertrouwen aan hun mooie bedrijf kunnen werken zonder tegengehouden te worden door een stukje techniek. Een groeiend online bedrijf hoeft niet langer een droom te blijven.

Wil je mij live ontmoeten, al je online bedrijf vragen stellen én inspirerende masterclasses volgen? Bestel dan hier je ticket!