Je eigen webshop, zonder gedoe

Droom jij van je eigen online winkel of ben je niet tevreden over de software die je nu gebruikt? Dan is dit het moment om je ideeën om te zetten in een succesvolle webshop. De software van Shoppagina is voorzien van alle functies en koppelingen die je nodig hebt om van jouw droom een daverend succes te maken.

Gebruiksvriendelijke software

Webshops van Shoppagina zijn eenvoudig te beheren. Aan alles is gedacht, zodat jij je bezig kunt houden met het promoten van je producten. Alle gangbare betaalmethoden zijn standaard geïntegreerd, je hebt geen technische kennis nodig en in een handomdraai heb je er je eigen look & feel aan gegeven. En heel belangrijk: je webwinkel werkt ook perfect op smartphones en tablets.

Talloze koppelingen

Na het toevoegen van producten in je webshop is het door de diverse koppelingen heel eenvoudig om producten te plaatsen op websites als Marktplaats en Bol.com en om de conversies te meten van je advertenties. Ook het verzamelen en delen van klantervaringen is mogelijk via koppelingen met The Feedback Company, KiyOh en WebwinkelKeur en dankzij de MailChimp koppeling is het versturen van een nieuwsbrief een fluitje van een cent. Shoppagina klanten profiteren bovendien van goedkope pakketverzending (vanaf €4,95 per pakket).

Geoptimaliseerd voor Google

Om je te helpen meer bezoekers te trekken zijn Shoppagina webwinkels geoptimaliseerd voor Google en standaard voorzien van een SSL certificaat. De geïntegreerde SEO tool helpt om (product)pagina’s te optimaliseren.

30 dagen gratis

Je kunt Shoppagina 30 dagen gratis uitproberen om te beoordelen of de software bij je past. Daarna run je je webshop al vanaf €9,50 per maand. Natuurlijk hoef je het allemaal niet alleen te doen. Je krijgt een duidelijke handleiding waarin alles stap voor stap uitgelegd wordt en de klantenservice is dagelijks van 9.00 tot 17.00 uur bereikbaar per telefoon, e-mail, Facebook en Twitter. Geen lange wachttijden, maar snelle en deskundige hulp om jouw webwinkel tot een succes te maken!