Ik heb al heel wat verschillende planners gehad. De ene mooier of praktischer dan de andere. Elk jaar zoek ik weer naar de ‘beste’ planner zodat ik het nieuwe jaar weer fris kan beginnen. In november zag ik de Paper Time planner op Instagram voorbij komen. De geweldige foto’s zorgden ervoor dat ik in no-time verkocht was.  En ja.. roze is toch echt wel mijn kleur 😀  De planner leek me ideaal, dus de keuze was snel gemaakt. Het is nu intussen februari, ik heb de planner een maand in gebruik en ben nog net zo enthousiast!

Bestel in februari je ticket en win een van de 5 Paper Time planners!

Maak plannen leuk!

Paper Time is een planningssysteem met vaste en inklikbare pagina’s. Een perfecte combi van een agenda, notitieboek, social media planner en to-do blok. Heel fijn om structuur te creëren in al je werkzaamheden én je prive taken en afspraken. Fijn is dat de planner niet-datumgebonden is. Je kunt er dus op elk moment in het jaar mee starten.

Customize je planner

Je kunt de planner zo uitgebreid maken als je zelf wil. Je kunt op elke plek losse notitieblaadjes, to-do lijstjes en projectplanning vellen toevoegen. Het unieke inkliksysteem zorgt ervoor dat je de planner precies zo kunt inrichten als jij fijn vindt. Ideaal! Uiteindelijk moet een planner voor jou werken en niet andersom.

Paper Time is daarnaast natuurlijk een supermooie musthave waarmee je gezien mag worden. De planner is ideaal voor op je bureau maar door het praktische A5 formaat ook makkelijk om mee te nemen naar afspraken.

Bestel in februari je ticket en win een van de 5 Paper Time planners!

Winnen: 5 x Paper Time planner

Wij mogen namens Paper Time 5 x een mooie planner verloten onder iedereen die in februari een ticket koopt voor het Boost je Webshop Live Event! Bestel dus deze maand je ticket, dan maak je automatisch kans op deze prijs! Je wint een complete basisset in een mooie geschenkdoos. De set bestaat uit het A5 planboek van totaal 128 pagina’s, een blok inklikbare dagplanning/to-do-lijstjes en 2 vellen stickers.

De winnaars ontvangen begin maart persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.